top of page

Wat leerlingen over ons zeggen...

Birgit Zeevat

Wie had dat gedacht op mijn 56e nog autorijles nemen? Ik wel:) Ik ben al geslaagd voor theorie, nu nog afrijden voor mijn rijbewijs! Henk je doet heel erg goed je best om mij het autorijden goed te leren! Dat wordt nog wel afrijden dit jaar met een schakel-auto:)

Eli Ridder

Ik heb Rijschool Ritsema ervaren als een zeer goede en fijne rijschool. Je krijgt de tijd om te leren, er wordt duidelijk en prettig situaties uitgelegd en er wordt samen goed gekeken naar de vooruitgang. Tevens is er goed contact met kantoor voor wijzigingen (van bijv. geplande lessen) en/of vragen. Een aanrader!

YBK

Henk is een fijne instructeur en legt alles op een fijne manier uit. Best of the best

Johan Brok

Hele fijne rijschool had geen betere kunnen verwachten. Bedankt Henk!

RM

Prettige leer ervaring gehad in een comfortabele auto. Tijdens het leren is er altijd een goede sfeer. Leer proces wordt duidelijk bijgehouden.

Mauri V.

Hele fijne rijschool! Met veel plezier hier gereden en mijn rijbewijs in 1x gehaald! De lessen waren rustig en gezellig en werkte voor mij perfect, ookal ben ik heel snel zenuwachtig voor mijn lessen en het examen, konden ze hier heel goed mee omgaan. Een aanrader!

Bianca E.

Onze zoon heeft met veel rijplezier gereden bij Henk.
En in 1x geslaagd.
Fijne rijschool die ik je zeker aan raad als je op zoek bent naar een rijschool.

Anton V.

Rijschool Ritsema is een zeer betrouwbare Rijschool waarvan Henk de eigenaar en instructeur heel erg zijn best doet om de leerling het autorijden eigen te maken.
Jason heeft met veel rijplezier gereden.
We kijken ook erg mooi terug op onze trouwdag dat Jason ons heeft mogen rijden met Henk samen.

Karine T

Hele goede rijschool! Ze hebben ook een hele fijne app waar je je geplande lessen kunt zien. Kon geen betere rijschool wensen!

G3RRIE

super toffe rijschool, mega goeie uitleg ik heb ook veel geleerd in een korte tijd!

Maunise van den Jager

Goeie rijschool, zeer communicatief. Werken met een fijne app die je doet herinneren aan je rijlessen, ook kun je hierin je eigen vorderingen zien hoever je bent. Planning met het kantoor voor het inplannen van theorie en praktijk is ook super.
Ook fijn vond ik zelf dat er geen wachttijden waren, je kon direct starten na je proefles. Goeie rijschool, zeer communicatief. Werken met een fijne app die je doet herinneren aan je rijlessen, ook kun je hierin je eigen vorderingen zien hoever je bent. 

Linde

Super fijne tijd achter de rug, aangename lessen en heel fijne gesprekken. Ik kon me geen betere rijschool wensen! Bedankt voor alles!

bottom of page